20 % Privatrabatt på Rekyl


Våra produkter och tjänster vänder sig i första hand till företag och andra organisationer, men räkna behöver vi ju göra privat också. Det kan t ex gälla hus, bil, deklaration eller allmän hushållsekonomi.

I första hand är det väl Rekyl Basic som är intressant dig som privatperson, men är du intresserad av mer ingående beräkningar är de mer avancerade tilläggsmodulerna till stor hjälp. De kan du emellertid komplettera med i efterhand.

Ett företag som köper ett program för användning i rörelsen har i allmänhet rätt att dra av momsen medan du som privatperson inte har den rätten. Just nu ger vi dig i stället en rabatt som är lika stor som den moms som ingår i det ordinarie priset, 
d v s 20 %. Självklart betalar vi in momsen men rabatten är din.

Rekyl Basic kostar normalt 480 kr plus moms, det blir 600 kr inklusive moms men du betalar alltså bara 480 kr. Ingenting tillkommer, inte ens porto. Det enda vi begär är att fakturan skrivs ut på en privatperson, utan att någon firma anges.

Klicka här så kommer du till sidan som beskriver Rekyl Basic, där kan du se vilken räknekraft du får för endast  480 kr.

För att få rabatten behöver du bara kryssa i en ruta på beställningen och ange ditt eget namn i fältet Köpare.